Nyheder


NYHEDER

Vejle BTK Træningsstævne søndag 17. september - (12. august 2023)

Vejle Bordtennis Klub inviterer hermed til træningsstævne i klubbens lokale.


Dato: Søndag d. 17. september 2023. Kampstart kl. 10.00. Seneste fremmøde 9:30.


Klik på billedet for at se Invitation og program.


Ledige pladser pr. 09. september 2023:   0
Er du interesseret i at være reserve, så send en mail til Tilmeld@vejlebordtennisklub.dk

 

Adressen for stævnet er:


DGI-huset Vejle

Willy Sørensens Plads 5

7100 Vejle

Hal: Bordtennislokalet (Hal 2A)


Sydbank Cup 2022 - Resultater - (17. september 2022)

Vejle – Sydbank Cup 2022  (4. gang)


Der blev vist flotte dueller og intens kampgejst over hele linjen.

De seneste 2 års vinder Mogens E. Olesen måtte bøje sig for ungdommen i år, men tog det med oprejst pande. Den nye mester er Esben Rask Bach fra BTK Tateni, der i finalen fra bagud 4-10 i andet sæt brillerede med det ene pragtslag efter det andet.

Igen i år var der ros fra deltagerne for konceptet med de 6 kampe. Uanset dagsform får man god kamptræning på et godt tidspunkt i begyndelsen af sæsonen.


Vejle BTK siger tak til alle deltagerne for at være klar når der blev kaldt ud og tage tællertjansen under de videregående kampe.

Også en kæmpe tak til Søren Hansen for kyndig betjening af computeren. Ingen slinger i valsen der.

Tidsplanen blev overholdt på minuttet. Afrydningsholdet var færdige kl. 16.30, og der stod borde og bander igen klar til ungdomstræning i vores eget lokale.

Sydbank Cup 2022 d. 17 september - (23. august 2022)

Vejle Bordtennis Klub inviterer hermed til Sydbank Cup i Hal 4 B i DGI Huset Vejle lørdag d. 17. september 2022. Kampstart kl. 10.00. Seneste fremmøde 9:30.


Invitation - Klik på billede 1 herunder:


Program for stævnet - Klik på billede 2, 3 og 4 herunder:

Adressen på stævnet er:


DGI-huset Vejle

Willy Sørensens Plads 5

7100 Vejle

Hal: Hal 4 B

ÅRETS KLUB 2021-22 - (20. juni 2022)

VEJLE BTK ER KÅRET TIL ÅRETS KLUB AF BORDTENNIS DANMARK (BTDK).

Det er en stor ære, der er tilfaldet klubben. På billedet er det Sportschef Gert Wind, der modtager beviset på hæderen af Bordtennis Danmarks formand Henrik Vendelbo.


Vejle Bordtennisklub har gennem de seneste 4-5 gennemgået en imponerende udvikling. Efter manges års tålmodigt lobbyarbejde med Vejle kommune fik klubben nye faciliteter i en permanent bordtennishal (indviet 6. januar 2018) i DGI Huset Vejle. I lokalet råder klubben over 8 borde, der altid står fremme og klar til brug.


Herefter udarbejdede klubbens bestyrelsen en ny ungdomsstrategi ud fra hovedtesen ”Trivsel først – bordtennis bagefter”. For at understøtte dette kræves tilstrækkelig og engagereret trænerkapacitet til hver træning og hvert barn.


Klubben tilbyder alle ungdomsmedlemmer 2 gange ugentlig træning med 2 trænere og maksimalt 18 på træningsholdet. Trænergruppen består af 5 trænere og ledes af en pædagogisk hovedtræner. Denne understøttes af trænere med større bordtennisfaglig baggrund. Denne konstellation skulle gerne gøre det lettere for de nye medlemmer at lære at begå sig i foreningslivet.


Gruppen arbejder dedikeret med værdier om det gode kammeratskab og den gode trænerkontakt. Simple regler som ”Farvel og tak for træning” hilsen mellem træner og hvert enkelt barn efter hver træning og den ekstra opmærksomhed som 2 trænere kan give i løbet af 1½ times træning, er med til at fastholde børnene i et positivt fællesskab.


Klubben har i dag 3 fuldt bookede ungdomshold fra begyndere til øvede. Der har i indeværende sæson været venteliste på begynderholdet pga. meget stor søgning.


Den nuværende pædagogiske hovedtræner fortsætter i en rolle som mentor for den kommende, som i lighed med den nuværende rekrutteres fra Jelling lærerseminarie. Ud af de 5 trænere har 3 gennemgået BTDK’s basistræneruddannelse.


Vejle var klubben med flest ungdomsspillere til DGI landsmesterskaber i Vejen.

Klubben deltog i BTDK’s klubfestival med både spillere og leder.


Klubben er en del af BTDK's vækstteam og arbejder på at skabe et bedre netværk og samarbejde mellem trekantsområdets klubber. I indeværende sæson har klubben blandt andet taget initiativ til en træningsturnering med deltagelse af 4 klubber for begynderseniorer.


Klubben har en velfungerende bestyrelse, som tager ansvar for udviklingen og som har direkte ledelsesansvar for trænergruppen. Bestyrelsen har vist mod til at tage strategiske beslutninger og samtidig lykkedes med at konsolidere klubbens økonomi, som i dag er stærkere end nogensinde.

Bordtennis for parkinson ramte - (26. januar 2022)

Vi deler "vores" bordtennislokale med Idræt i Dagtimerne (IID) i Vejle. De har bl.a. et hold for Parkinsonramte hver onsdag fra 11-13.

Kender du en, der enten er ramt af parkinson eller er i familie eller bekendt med en, der er ramt af  parkinson, så giv gerne informationen videre.

Bordtennis er rigtig godt for parkinsonramte, og jo flere man er, jo sjovere og hyggeligere bliver det. Der er ingen krav om at kunne spille bordtennis på forhånd, alle er lige velkommen.

De første gange er det gratis, så man lige kan nå at få en fornemmelse af om det er interessant.

 

Klik evt. ind på www.iidvejle.dk for yderligere informationer.


Venlig hilsen
Bestyrelsen

Stop for tilmelding til holdet for begyndere - (12. oktober 2021)

Vi oplever en meget stor søgning til holdet for begyndere, så vi er desværre nødt til midlertidigt at stoppe for tilgang til dette hold. Det er derfor heller ikke muligt at prøvetræne for tiden.
Tilmeldinger vil pr. 12-10-2021 blive overført til en venteliste, og så vil vi kontakte dig/jer lige så snart der er ledige pladser på holdet. 

Har du prøvet at spille før, evt. i en anden klub, og derfor kan træde ind på let-øvede eller øvede, så er der stadig muligheder for at deltage i træningen der. Kig ind i klubben en tirsdag eller torsdag og få en snak med vores trænere, så finder vi en løsning.

Venlig hilsen
Bestyrelsen

Åben hus for ungdom - Kom, se og prøv - (26. september 2021)

Vejle Bordtennis Klub har Åben hus arrangement for mulige nye medlemmer i klubben.


Klik på plakaten her til højre og se hvad vi tilbyder.


Kig gerne ind i klubben, hvis det fanger din interesse. Vi håber at se dig i klubben.


Venlig hilsen

TrænerneSydbank Cup - Resultater - (19. september 2021)

Vejle – Sydbank Cup 2021  (3. gang)

Igen en dag med dejlig stemning over hele dagen. Det ER altså bare dejligt at halvdelen af spillerne IKKE forsvinder efter puljerne, men forbliver en del af stævnet gennem hele dagen. Det giver bare en helt anden oplevelse af at være til stævne, uanset om man rammer formen på dagen eller ej.


Der bliver klappet igennem under præmieoverrækkelsen, og der er en stor fællesskabsfølelse blandt alle spillere, uanset niveau. Der er ingen, der skal "luske" skuffet ud af døren før tid, alle er med hele dagen.


Der er nogle, der gør det væsentlig bedre end deres ratingtal indikerer, og andre, der ikke lige rammer formen. Så stævneformen giver mulighed for at prøve kræfter mod nogle gode spillere, og stadig slutte af mod nogle jævnbyrdige modstandere.


Stor TAK til alle deltagerne for at støtte op omkring vores stævne og være med til at vi alle får en god dag med vores sport.

Sydbank Cup d. 18 september - (18. august 2021)

Vejle Bordtennis Klub inviterer hermed til Sydbank Cup i Spektrum i DGI Huset Vejle lørdag d. 18. september 2021. Kampstart kl. 10.00.


Officielle invitation - Klik på billede 1 herunder:


Program for stævnet - Klik på billede 2, 3 og 4 herunder:

Adressen på stævnet er:


DGI-huset Vejle

Willy Sørensens Plads 5

7100 Vejle

Hal: Spektrum

Åben hus for ungdom - Kom, se og prøv - (05. september 2021)

Vejle Bordtennis Klub har Åben hus arrangement for mulige nye medlemmer i klubben.


Klik på plakaten her til højre og se hvad vi tilbyder.


Kig gerne ind i klubben, hvis det fanger din interesse. Vi håber at se dig i klubben.


Venlig hilsen

TrænerneGeneralforsamling d. 23 august - (7. august 2021)

Der indbydes hermed til generalforsamling i Vejle Bordtennisklub mandag den 23. august 2021,

kl. 19.00.

 

Dagsorden er sendt via mail til klubbens medlemer. Har man ikke modtaget denne, kan den efterspørges hos Vejle BTKs bestyrelse.

 

Generalforsamlingen afholdes i klubbens lokaler:

 

DGI-huset Vejle

Willy Sørensens Plads 5

7100 Vejle

Hal 2A

Sommerferie 2021

Det har været en mærkelig sæson pga. Covid-19 nedlukning. Ærgerligt på rigtig mange måder, for vi trives jo alle med en engageret indsats med vores hobby uanset hvilken det drejer sig om. Nu går bordtennisklubben på sommerferie, men det er med håb og intention om at den nye sæson virkelig skal løfte niveau'et.


Første skridt er en "Klubfestival" i Hørning lørdag/søndag den 25/26. september. En weekend, der byder på MEGET andet end "bare" bordtennis. Det er helt klart ønsket at lave aktiviteter for alle uanset niveau. Det er fællesskabet og de gode oplevelser, der prioriteres højest.


Af emner kan nævnes:
Valgfri turnering. Åben hal med Virtual Reality bordtennis. Leg med nyeste serve-robot. Sukiru lege (forskellige "skills" i bordtennis, hvor man samler point i en app). Kinatræning. Mangekamp med kejserbord. Megabord og double-double.


Opvisningskampe med nogle af landets bedste spillere og/eller frit spil og hygge.
Klubben har forhåndsreserveret plads til 8 spillere og 2 trænere, så vi er sikre på at få nogle af vores medlemmer med. Der har allerede været rift om pladserne, så meld til hurtigst muligt, så vil vi forsøge at skaffe flere pladser vil klubbens medlemmer.


Opstart næste sæson:

UNGDOM:


Begynder:

Første dag: 30.08-2021.

Mandag og onsdag fra 16:30 - 18:00.


Let-øvede:

Første dag: 17.08-2021.

Tirsdag og torsdag fra 16:30 - 18:00.


Øvede:

Første dag: 17.08-2021.

Tirsdag og torsdag fra 18:00 - 19:30.


Lørdag

Første dag: 14.08-2021

Alle lørdage fra 10:00 - 14:00

Nogle lørdage vil træningen blive aflyst pga. arrangementer i lokalet.


VOKSNE:


Første dag: 09.08-2021

Mandag og onsdag fra 18:00 - 22:00

Tirsdag og torsdag fra 19:30 - 22:00


Genåbning for senior fra d. 6 maj - (5. maj 2021)

Efter genåbning af vores ungdomsafdeling for lidt over 2 uger siden, er det nu blevet tid til at vores senior spillere kan komme tilbage til bordene.

Mandag den 10. maj kl. 19.30 laves der en genåbningsaften med bordtennis for alle. ALLE er meget velkomne, også det normale tirsdagshold. Jo flere jo bedre, det gavner på den lange bane.

 

Det gældende forsamlingsforbud på max 25 personer skal stadig overholdes. Både udøvere, trænere, dommere mv tæller med i det samlede antal.

Voksne udøvere fra 18 år og derover skal fremvise coronapas.

 

Klubbens medlemmer skal gerne have fået en mail omkring genåbningen. Hvis man ikke har modtaget denne mail, eller man er ny og blot har lyst til at spille bordtennis, er man velkommen til at kontakte Gert Wind.

Genåbning for ungdom, senior må vente - (19. april 2021)

Onsdag d. 21 april genoptages ungdomstræningen og træningen afholdes her efter på de sædvanlige dage og tidspunkter for ungdom. (Der vil blive sendt en mail rundt med mere info)

 

Vi har stadig ikke adgang til alle vores normale træningstider i DGI huset, og vores senior spillere må væbne sig med tålmodighed (også dem over 70 år). Først efter d. 6 maj, kan der være mulighed for at vores senior kan komme i gang igen – vi vil senere komme med mere information omkring seniors adgang til lokalerne.

Forventninger til genåbning - (2. april 2021)

DGI Huset Vejle afventer de kommende retningslinjer for genåbning og der bliver derfor ikke åbnet d. 6. april. Man håber derimod at kunne åbne 6. eller 21. maj. 


  • Bestyrelsens er i dialog om en mulig genåbning for ungdom d. 21. april.
  • Genåbning for voksne med coronapas sker tidligst d. 6. maj


Så snart bestyrelsen får flere informationer opdateres i

Opdaterede Corona-restriktioner - (28. februar 2021)

DGI Huset Vejle følger regeringens COVID19 restriktionerne og holder stadig lukket. Dette betyder at det stadig ikke er muligt at træne i DGI Huset.

Medmindre restriktionerne ændres, åbner DGI Huset Vejle igen d. 6 april.


I bliver opdateret, hvis der sker nogen ændringer.

Opdaterede Corona-restriktioner - (7. Februar 2021)

DGI Huset Vejle holder stadig lukket iforhold til COVID19 restriktionerne. Dette betyder derfor, at det stadig ikke er muligt at træne i DGI Huset.

Medmindre restriktionerne ændres, åbner DGI Huset Vejle igen d. 1 marts.


Sker der nogen ændring opdateres i

Opdaterede Corona-restriktioner - (17. Januar 2021)

DGI Huset Vejle følger fortsat COVID19 restriktionerne og har derfor nu lukket til og med d. 7 februar. Dette betyder derfor, at det stadig ikke er muligt at træne i DGI Huset.

Medmindre restriktionerne ændres, åbner DGI Huset Vejle igen d. 8 februar.


Sker der nogen ændring opdateres i løbende

Opdaterede Corona-restriktioner - (1. Januar 2021)

Som følge af de opdaterede nedluknings restriktioner, har DGI Huset Vejle stadig lukket ned for al aktivitet nu til og med d. 17/1. Det betyder, at det fortsat ikke er muligt at træne i DGI Huset..

DGI Huset Vejle håber at genåbne den 18. januar, men følger myndighedernes anvisninger.


Sker der nogen ændring opdateres i løbende.

Corona-restriktioner - (12. December 2020)

Som følge af de nye restriktioner, har DGI Huset Vejle lukket ned for al aktivitet fra fredag d.11/12 kl. 16.00. Det betyder, at der ikke er mulighed for træning.

DGI Huset Vejle håber at kunne genåbne den 4. januar 2021, men følger selvfølgelig myndighedernes anvisninger.


Sker der nogen ændring opdateres i løbende.

Sydbank Cup i Vejle 19. september 2020 - Billeder og resultater

Lidt stemningsbilleder og resultatlister fra Sydbank Cup i Vejle.

Det blev en rigtig hyggelig dag med gode kampe og kun begrænset ventetid.

Det giver bare en god oplevelse at være til stævne når alle starter på samme tid, alle spiller på skift, og man slutter med præmieoverrækkelse mens langt de fleste stadig er i hallen og klapper.

Det giver sådan et dejligt fællesskab omkring vores sport for både ung og gammel.SYDBANK CUP


Vejle Bordtennis Klub arrangerer Sydbank Cup lørdag den 19.9.2020.


Et stævne med præcis 32 deltagere, hvor der spilles om alle placeringer, og vi derfor kan garantere alle deltagere 6 kampe.


Se invitationen her: Invitation til Sydbank Cup


Stævnet afvikles i Spektrum A i DGI Huset Vejle, Willy Sørensens Plads 5, 7100 Vejle.


Indskrivning for deltagerne på dagen inden kl. 10.30.

Kampene startes kl. 11.00.

Stævnets sidste kampe forventes spillet mellem 15 og 17.


Alle er meget velkomne til at komme og se kampene, der er fri adgang for alle.


Sydbank Cup i Vejle 7. september 2019 - Resultater


      A-række
01  Mickey Elsborg, Silkeborg BTK 2289
02  Gert Wind, Vejle 1856
03  Morten Kinch-Jensen, Billund 2003
04  Knud Brunbjerg, Tateni 2163
05  Hans Christensen, Viby 1645
06  Kresten Sørensen, Vejle 2064
07  Rene K. Jørgensen, Billund 1785
08  Per Klitt Jensen, Vejle 1655
09  Kristian Riis, Viby 1582
10  Tomas Li Cin Thai, Vejle 1700
11   Lars Poulsen, Korup 1741
12   Mads Christian Appel Madsen, Vejle 1499
13   Søren Carstensen, BTK 73 1760
14   Jakob Kure, Triton 1837
15   Soumya Chakraborty, Sisu/MBK 1509
16   Lars Bonnesen, Kvik Næstved 1666


Vi spurgte deltagerne hvad der har været godt ved stævnet:


Super stævne og koncept, jeg kommer igen næste år.

Mindre larm, mere fokus på ens gruppe.
Fedt arrangement. --- Flere af dem !!

Man vidste hele tiden hvor man skulle spille og tidsplanen holdt.
Syntes det hele fungerede godt. Styr på sagerne.
Hele konceptet og kort ventetid fra kamp til kamp.
Det meste :-)
At man vidste hvor mange kampe man skulle spille, og at alle fik lige mange kampe.
Stille og roligt, meget afslappet - god stemning.
Spil med flere nye spillere og at man har 6 kampe.
Det hele. Specielt at alle fik lige mange kampe.
Jeg synes stævnet er blevet afviklet godt.
Begrænset deltagerantal og man ved det kun er 6 kampe.
Stævnekonceptet
Mange kampe, og god jævnbyrdighed.
Der har været et godt flow med meget begrænset ventetid.
Hvorfor er der præmier til nr. 5, nr. 9 og nr. 13?


I de indledende puljer er der relativt stor spredning på deltagernes niveau. Efter de 3 puljekampe og den første cup-kamp har alle deltagere kæmpet sig ind i grupper med 4 mand til en slags semifinale/finale mod meget jævnbyrdige modstandere.
Derfor synes vi at vinderen af hver 4-mandsgruppe skulle have en præmie.


      B-række
01  Danijel Kralj, BTK 73 1508
02  Jonas Ketelsen, Vejle 1434
03  Allan Silkeborg, Vejle 1381
04  Jan Wintcentsen, BBB 1328
05  Robert Sørensen, Midtjylland 1492
06  Kent Ketelsen, Vejle 1232
07  Jeppe Majgaard, Korup 1341
08  Mikkel Højbusk, Silkeborg BTK 1090
09  Morten Nissen, Haderslev 1343
10  Jens H. Brunbjerg, Vejle 1324
11   Leif Pedersen, Vejle 1150
12   Marius Egebjerg, Vejle 1082
13   Flemming Andreasen, Midtjylland 1232
14   Massoud Fouroozandeh , Korup 1101
15   Bent Erik Larsen, Vejle 952
16   Benas Milkintas, Vejle 1100


Vi spurgte deltagerne hvad der kunne have været bedre?


Intet.
At sætte igang med en ny pulje når en bane er færdig.
INTET.
Flere kampe :-)
Flere rækker, muligvis via mere markedsføring.
Synes der var lang ventetid.
Ingen ungdomsspillere.
Mit spil.
Færre med lange knopper.
Det fungerede okay med at sidde over, men man blev måske en lille smule kold når man skulle dømme for de andre.
Der kunne måske værre 16 eller 32 spillere mere = A,B,C og D-række.
Hmm... pas.


SYDBANK CUP


Vejle Bordtennis Klub arrangerer Sydbank Cup lørdag den 7.9.2019.


Et stævne med præcis 32 deltagere, hvor der spilles om alle placeringer, og vi derfor kan garantere alle deltagere 6 kampe.


Se invitationen her: Invitation til Sydbank Cup


Stævnet afvikles i Spektrum A i DGI Huset Vejle, Willy Sørensens Plads 5, 7100 Vejle.


Indskrivning for deltagerne på dagen inden kl. 10.30.

Kampene startes kl. 11.00.

Stævnets sidste kampe forventes spillet mellem 15 og 17.


Alle er meget velkomne til at komme og se kampene, der er fri adgang for alle.


KLUBMESTERSKABER 2019

Billeder fra klubmesterskaberne

Billeder af vinderne.


Yngre piger:

1. Ella Mahler Mølgaard
2. Katrine Salin Madsen
3. Agnes Søndergaard Pedersen


Yngre drenge:

1. Daniel Stabehl
2. Xander Brix Andersen
3. Zoran Padovan-Özdemir


Drenge:

1. Mads Christian Appel Madsen
2. Marius Winkelmann
3. Noah Hohn


Årets fighter:

Christian Lindholm

Stemningsbilleder fra klubmesterskaberne

Herre A double:

1. Mickey Elsborg/Mikkel Johansen

2. Morten Brix Thomsen/Johannes Dal

3. Kresten Sørensen/Gert Wind


Herre A single:

1. Mickey Elsborg

2. Mikkel Johansen

3. Johannes Dal


Herre B Single:

1. Per Klitt Jensen

2. Mads Christian Appel Madsen

3. Jørgen Vejlgaard


Herre Sandpapir:

1. Mickey Elsborg

2. Mads Christian Appel Madsen

3. Mikkel Johansen