Vejle Bordtennis Klub

Adgangskode:

Glemt login-oplysninger?

Velkommen

Bordtennis er en skøn blanding af sport, teknik, sjov, glæde og socialt samvær. Alle kan være med - både piger og drenge, unge og gamle, nybegyndere og rutinerede spillere.

I klubben hygger vi os, og der er plads til alle - både til dem der vil dyrke lidt motion og have det sjovt, og dem, der er mere seriøse og gerne vil videre. Udover at vi træner og spiller med hinanden, deltager vi også i turneringer og stævner.

Du er meget velkommen til at kigge ind i klublokalet en dag ved lejlighed. Du kan se træningstider under henholdvis Ungdom og Senior. Vi holder til i kælderen under Hal 1 i DGI huset på Willy Sørensens plads 5 i Vejle.

Information

Mangler du info på denne hjemmeside, eller har du indlæg, som du synes skal på hjemmesiden, så send en mail til webmaster@vejlebordtennisklub.dk